Ανασκάλεμα

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ρώσοι φασίστες ιμπεριαλιστές, κάτω τα χέρια από την Ουκρανία!



Ρώσικα τεθωρακισμένα στο δρόμο
Σεβαστούπολης - Συμφερόπολης, στην Κριμαία

Ο ουκρανικός εθνικισμός, ο οποίος πήρε κεφάλι στην πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου από τους φιλοευρωπαίους δημοκράτες μέσα στο Γενάρη, έκανε ένα στρατηγικό έγκλημα κατά της πατρίδας του: έμπασε στο επιτελείο της δίκαιης αντιρωσικής - αντιΓιανουκόβιτς εξέγερσης του λαού της Ουκρανίας τους φιλοχιτλερικούς ταγματαλήτες των Σβόμποντα - Δεξιού Τομέα και μάλιστα σε προνομιακή θέση.

Οι ναζήδες προβόκαραν το δημοκρατικό και
εθνοανεξαρτησιακό κίνημα του ουκρανικού λαού
Η Ρωσία, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για τους μόνους ίσως ανοιχτούς ναζήδες στον κόσμο που εμφανίζονται - στη μορφή - ως αντιρώσοι, φρόντισε μέσω του χαφιέ της, τότε προέδρου της Ουκρανίας Γιανουκόβιτς να τους διαφημίσει, να τους βοηθήσει να ηγεμονεύσουν το ουκρανικό πατριωτικό κίνημα και τελικά να το δηλητηριάσουν διαστρέφοντάς του - ουσιαστικά - τον δημοκρατικό, ειρηνικό και φιλοευρωπαϊκό χαρακτήρα.

Εξ ου και τα «μπάχαλα» των ναζιστικών ταγμάτων εφόδου κατά των επίσης φασιστικών, φιλορωσικών «ΜΑΤ» του Γιανουκόβιτς, καθώς και οι προβοκατόρικες καταλήψεις κυβερνητικών κτηρίων στη δυτική και κεντρική Ουκρανία έγιναν από ένα σημείο και μετά ο βασικός διαμορφωτής των εξελίξεων στη χώρα.

Η Μόσχα πέτυχε έτσι δύο στρατηγικούς της στόχους: τρόμαξε τον ρωσόφωνο πληθυσμό της ανατολικής Ουκρανίας, τον οποίο οι ουκρανοί ναζιφασίστες μισούν και ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι φιλικός προς τη Ρωσία. Την ίδια ώρα «έφτιαξε» μια παγκόσμια προπαγανδιστική γραμμή (η οποία είναι φυσικά κυρίαρχη στην Ελλάδα) ότι «φιλοευρωπαίοι - φιλοαμερικάνοι» ναζί επελαύνουν στην Ουκρανία και η «αντιφασιστική» Ρωσία αντιστέκεται τάχα σε αυτή την επέλαση, οπότε κάθε ρωσική πράξη από εδώ και πέρα είναι «δικαιολογημένη».

Ο αμερικανός ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής ΜακΚέιν
τα λέει φιλικά με τον αρχηγό του Σβόμποντα Ο. Τιαχνιμπόκ

Σε αυτή την πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας, ο ναζιστής ιμπεριαλιστής Πούτιν βοηθήθηκε από την αθλιότητα των φιλελεύθερων δυτικών ιμπεριαλιστών, οι οποίοι πράγματι δεν έλαβαν καμία θέση αρχής ενάντια στο Σβόμποντα και στο Δεξιό Τομέα, ούτε κάλεσαν τις νέες αρχές της Ουκρανίας να μη δώσουν σε αυτούς τους αντισημίτες, ρατσιστές κανίβαλους κυβερνητικές - κρατικές θέσεις.

Ο τελευταίος όμως που μπορεί να διαμαρτύρεται για κάτι τέτοιο είναι ο «πατέρας - τέρας» του σύγχρονου παγκόσμιου ναζισμού, ο αρνητής όλων των διαφωτιστικών αξιών από την πλευρά του μεσαίωνα, ο συμπαραστάτης του Μιχαλολιάκου μέσω Ντούγκιν και διαμελιστής κρατών Αδόλφος Πούτιν.

«Αντιναζισμός» πουτινικού τύπου

Με κάθε καθυστερημένο και αντιδραστικό, από τα δεξιά αντιδυτικό αυτού του πλανήτη στο πλευρό του, ο Πούτιν έβγαλε τα στρατά του από τις αποικιακές βάσεις που διατηρεί η Ρωσία και μετά το 1991 στην ουκρανική Κριμαία και εφαρμόζει ανοιχτά πια το σχέδιο τεμαχισμού – λαβώματος στο οποίο είναι μάστορας ο ρώσικος σοσιαλιμπεριαλισμός: ηγεμονία μέσω του εδαφικού ακρωτηριασμού και της ταπείνωσης.

Στη χώρα μας, την γραμμή της «αναγκαιότητας της αντιφασιστικής ρωσικής επέμβασης ενάντια στους δυτικόδουλους ναζί στην Ουκρανία» διατύπωσε ο λακές του Κρεμλίνου, στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και διευθυντής της φυλλάδας ΠΡΙΝ Γ. Δελαστίκ, με τον πλέον ωμό, ξετσίπωτο και  δουλικό προς τον Πούτιν τρόπο (http://prin.gr/?p=3083).

Σε λίγο θα την εκλαϊκεύσει και διαδώσει μέσω iskra.gr ο «αριστερός» ΣΥΡΙΖΑ του Λαφαζάνη, ενώ ήδη ο Κουτσούμπας του ψευτοΚΚΕ μιλά για «ραδιουργίες των ΗΠΑ και της ΕΕ» (http://www.skai.gr/news/politics/article/253106/koutsoubas-kamia-ebloki-tis-elladas-stin-oukrania/), την ώρα που ο ρώσικος στρατός προελαύνει και καταλαμβάνει έδαφος ξένης χώρας!

Ο Χίτλερ μπαίνει στη Σουδητία
Οι τύποι αυτοί, γαλουχημένοι στα κομματικά θρανία του Περισσού, σε ένα αντίστοιχο 1938, όταν ο Χίτλερ έμπαινε στη Σουδητία της Τσεχοσλοβακίας με πρόσχημα τη γερμανική μειονότητα, θα φώναζαν «να μην εμπλακεί η χώρα μας στους σχεδιασμούς των ΑγγλοΓάλλων». Η δικαιολογία του Πούτιν περί προστασίας των εθνικά Ρώσων της Ουκρανίας, την οποία είχε χρησιμοποιήσει και στη Γεωργία, είναι «καρφί» ναζιστική!

Όλη η στρατιά των χαφιέδων της Μόσχας που έχουν το θράσος να υποδύονται την ριζοσπαστική, κομμουνιστική, επαναστατική Αριστερά είναι αηδιαστικά συνεπής στο ραντεβού της: όλος ο «αντικαπιταλιστικός» και «αντιιμπεριαλιστικός» της λόγος, οι τόνοι χαρτιού που έχουνε σπαταληθεί για να κοροϊδεύει τίμιους ανθρώπους που ζητάνε μια δικαιότερη κοινωνία και την ακολουθάνε ανά καιρούς, συνοψίζονται σε μια απλή, βρώμικη αρχή: λέμε και κάνουμε Ο,ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ. Αυτή είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ και μόνη πολιτική αρχή των ηγεσιών ψευτοΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δηλαδή της χειρότερης πολιτικής αντίδρασης στη χώρα μας μετά τους ναζήδες της Χρυσής Αυγής, με τους οποίους άλλωστε έχουν κοινή γραμμή στα πάντα (και στο ουκρανικό).

Σβόμποντα - Δεξιός Τομέας: τέλειοι προβοκάτορες υπέρ της Μόσχας

Οι ακροδεξιοί, εξάλλου, οι οποίοι ηγεμονεύουν τις φιλορωσικές διαδηλώσεις με ρωσικές σημαίες και δικέφαλους αετούς στην ανατολική Ουκρανία και την Κριμαία ουδέποτε αποκαλούνται ΦΑΣΙΣΤΕΣ (όπως είναι στην πραγματικότητα) από τα ελληνικά κανάλια, τα οποία αντιθέτως μας έχουν φλομώσει με τον «κίνδυνο από τους ουκρανούς ναζί».

Ειδικά το χυδαίο MEGA του «Ρώσου» Μπόμπολα, που έχει για ανταποκριτή στη Μόσχα το φερέφωνο του Κρεμλίνου Θ. Αυγερινό έχει κυριολεκτικά ξεσαλώσει σε ρώσικο «αντιναζισμό» και φιλικούς τόνους προς τους ρώσους εισβολείς.

Ο ουκρανικός χιτλερικός συρφετός των Σβόμποντα - Δεξιού Τομέα στην υπόλοιπη Ουκρανία δρα από την άλλη σαν ο τέλειος Δούρειος Ίππος για τη Μόσχα ώστε να ακρωτηριάσει τη χώρα, καθώς διασπά την ενότητα ουκρανόφωνων και ρωσόφωνων Ουκρανών και ρίχνει πολλούς από τους δεύτερους, όπως προείπαμε, στην αγκαλιά της Μόσχας.

Ο αρχηγός του ναζιστικού Δεξιού Τομέα Ντμίτρο Γιάρος
Την ίδια ώρα, και παρά τις βρωμιές που ταΐζουν τους αδαείς οπαδούς τους οι Λαφαζάνηδες - Κουτσούμπες - Δελαστίκ, οι ηγέτες των ναζήδων της δυτικής Ουκρανίας μιλούν για «εβραιοκρατούμενη», «ομοφυλολάγνα» και «αντιχριστιανική» Ευρώπη, δηλαδή μιλούν με γλώσσα πουτινικού αντιδυτικισμού… (Συνέντευξη του αρχηγού του Δεξιού Τομέα Ντμίτρο Γιάρος, στην οποία αποκαλεί την Ε.Ε. «τέρας», «δικτατορία ομοφυλόφιλων και φιλελεύθερο ολοκληρωτισμό» που διέπεται από «αντιχριστιανικούς και αντεθνικούς κανόνες» http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5iYAV88p012C8Labg0mg5weOdJpDw?docId=2730ec28-13dd-4216-b58b-0f71c4a7d4aa).

Τόσο «γερμανόδουλοι και αμερικανόδουλοι» είναι οι κλασσικοί ουκρανοί ναζήδες, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για «διανοητές» - επαγγελματίες ψεύτες και διαστρεβλωτές όπως είναι οι βασικοί αρθρογράφοι στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της ελληνικής ψευτοΑριστεράς…

Πρέπει να τονιστεί ότι πάμπολλοι ρωσόφωνοι και εθνικά Ρώσοι της Ουκρανίας έχουν λάβει καθαρή θέση κατά της στρατιωτικής επέμβασης της Μόσχας στην Κριμαία, γεγονός που ξεσκεπάζει τη βρώμικη προπαγανδιστική γραμμή του Κρεμλίνου και των ελλήνων μπασιμπουζούκων του.

Η ρωσική αστυνομία, εξάλλου, το μεσημέρι της Κυριακής 2 του Μάρτη διέλυε μικρές, αλλά ηρωικές διαδηλώσεις κατά του πολέμου στο κέντρο της Μόσχας. Οι ρώσοι δημοκράτες και διεθνιστές φώναζαν συνθήματα όπως «Όχι Πόλεμος» και «Κάτω τα χέρια από την Ουκρανία».

Ζήτω η εθνική ανεξαρτησία και η εδαφική
ακεραιότητα της Ουκρανίας
Κάθε άνθρωπος ο οποίος αγαπά το δίκιο και την ειρήνη πρέπει να στηρίξει την Ουκρανία ενάντια στη ρωσική εισβολή και κατοχή της Κριμαίας, χωρίς αστερίσκους. Το ξεκαθάρισμα του ουκρανικού λαού με τους ναζιφασίστες των Σβόμποντα - Δεξιού Τομέα, οι οποίοι και πρέπει να τσακιστούν, είναι δικός του λογαριασμός και κανενός εξωτερικού «σωτήρα», ειδικά όταν αυτός ο τελευταίος είναι ο νέος Χίτλερ!

Στην Ελλάδα δε, το βάρος πέφτει στην πάλη ενάντια στο φαιο-«κόκκινο» μέτωπο ψευτοΑριστεράς - φασιστών, που ξέρει να καλύπτει με μανία την αντιδυτική ναζιστική Χρυσή Αυγή και τη νομιμότητά της, αλλά μεταμορφώνεται σε λάβρο «αντιναζιστικό» στην Ουκρανία, για να δικαιολογεί τις χιτλερικές επελάσεις του Πούτιν.

Υ.Γ. Οι «έλληνες» ναζιστές της Χ.Α. είχαν το θράσος να βγάλουν ανακοίνωση στην οποία κατηγορούν εμμέσως τα σταυραδέρφια τους του Σβόμποντα σα ναζιστές (!!!!), ενώ «καταδικάζουν την εμπλοκή των ΗΠΑ, της Ε.Ε. και των σιωνιστών στα εσωτερικά της Ουκρανίας». (http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anakoinwsh-chrushs-aughs-gia-tis-ejelijeis-sthn-oukrania-kai-tous-diwgmous).

10 σχόλια:

  1. Πλήρης διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Ποιος λαϊκός αγώνας; Σύγκρουση του καπιταλιστή Γιανούκοβιτς (φιλορώσου) και της καπιταλίστριας Τιμοσένκο (φιλοευρωπαϊκή). Αυτό συμβαίνει. Ακροδεξιοί φιλοευρωπαίοι εναντίον ακροδεξιών φιλορώσων. Και ο λαός στην μέση να αιμορραγεί. Από πότε ένα λαϊκό κίνημα έχει φιλοευρωπαϊκό χαρακτήρα; Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Άδηλε, έχεις να πεις κάτι για τη ρωσική εισβολή και κατοχή εδάφους ξένης - ανεξάρτητης χώρας; Γιατί "αντικαπιταλιστικά" ούτε - ούτε άμα θέλαμε, μπαίναμε και στο σάιτ του ψευτοΚΚΕ και του ψευτοΡιζοσπάστη να διαβάσουμε...

      Διαγραφή
    2. Η Ρωσική εισβολή έγινε στο κομμάτι της Ουκρανίας που θέλει τους Ρώσους. Γιατί εγώ πρέπει να υποστηρίξω το κομμάτι του Ουκρανικού λαού που θέλει τους Αμερικάνους;
      Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες. Όχι και στις δύο φασιστικές φατρίες. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Δεν είναι οι φασιστικές ορδές λαός.

      Διαγραφή
    3. Για σένα το δίκαιο ή άδικο μιας εισβολής κρίνεται από το σε ποιο κομμάτι μιας χώρας γίνεται και αν σε αυτό - κατά τη δική σου άποψη - υπάρχει κομμάτι που θέλει την ξενική κατοχή;

      Δηλαδή αν η Τουρκία εισβάλει στη Ροδόπη από θαλάσσης, όπου ο πληθυσμός είναι κατά πλειοψηφία τουρκικός, είσαι υπέρ της εισβολής;

      Αυτά ρε ξεφτέρια σε ποια δημοκρατία, ποια αριστερά και ποιο μαρξισμό τα είδατε και τα διαβάσατε; Είδες κανέναν Αμερικάνο να κάνει εισβολή στη δυτική Ουκρανία; Αν το έκανε θα έλεγες "ε και, αφού θέλαν τους Αμερικάνους, δε με νοιάζει" ή θα φώναζες "φονιάδες των λαών..." ;;;;

      Η Ουκρανία έχει ξεβρακώσει κυριολεκτικά την ελληνική ψευτοΑριστερά, πιο πολύ κι απ' ό,τι η Γεωργία. Κνίτες και συριζαίοι, από κοντά και τα ρεμάλια οι κρυφοσοσιαλφασίστες οι δημαρίτες (καλά, για τους ανταρσυαίους δε το συζητάμε), με τη μπόχα που ξερνάνε συνεχώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την εντελώς αδέξια κρυμμένη χαρά τους για τα μιλιταριστικά κατορθώματα του Πούτιν, με την εντελώς χοντρόπετση και σιχαμένη λιγούρα τους για "ρώσικες αντιαμερικάνικες - αντιδυτικές - αντικαπιταλιστικές" κατοχές, αποδεικνύουν ότι δεν είναι όχι απλά αριστεροί, αλλά ούτε στοιχειδώς δημοκρατικοί άνθρωποι.

      ΚΝΙΤΕΣ ΧΙΤΕΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, χαφιεδάκια του Πούτιν, δεν πειράζει, από τους λαούς που θα καταταλαιπωρήσετε, με πρώτον τούτονα δω θα τό 'βρετε!

      Διαγραφή
  2. Afoy θεωρεις την Κριμαία ουκρανικό εδαφος εισαι ενας καθωσπρέπει χρουτσοφικος σοσιαλφασιστας μια και εκείνος την παραχώρησε απο την Ρωσία στην Ουκρανία

    Πρακτορακο στο ουκρανικό κοινοβούλιο εκφράζεται το ανατολικό κομμάτι της ουκρανιας ? Εχεις καταλάβει πως κυβερνούν οι ναζιδες για πρώτη φορα μετα τον Β" παγκ.πόλεμο σε ευρωπαϊκό κρατος,ουτε καν νομότυπα ,ακομα υπάρχει εκλεγμένη απο τον λαο κυβέρνηση
    https://www.youtube.com/watch?v=YrxZNDfwzqE


    Φασίστες κουφάλες απο τον Σωκράτη κοκκαλη θα το βρείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάει ο ναζί (πρώην κνίτης) Δ. Λιάτσος, αρχιλακές του Κρεμλίνου, που στον πόλεμο της Γεωργίας έμπαινε στο κατεχόμενο έδαφος επάνω σε ρωσικά τανκς, όπως και ο Θ. Αυγερινός και έβριζε έναν συνάδελφό του (τον Πάνο το Χαρίτο νομίζω) ο οποίος παραλίγο να φάει βόμβα στο κεφάλι από Ρώσους.

      Αυτό το αλητοειδές κνιτάκι, που μας ταϊζει Μεγάλη Αικατερίνη και τσάρο, οι παλιάνθρωποι του κνιτισμού το έχουνε κάνει παντιέρα στα μέσα κοινωνικής διχτύωσης σαν "απάντηση στη δυτική προπαγάνδα"... Α ρε έρμε ελληνικέ λάε...

      Διαγραφή
  3. Ετσι μπραβο! Πες τα ολα! Αυτοι ειναι οι ψευδο-κομμουνιστες που υποστηρίζουν τον καπιταλιστη-ιμπεριαλιστη Πουτιν... Αν ειναι δυνατον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ανώνυμε, πραγματικά νομίζω ότι για ένα τίμιο αριστερό άνθρωπο, αλλά και για έναν απλό δημοκράτη και πατριώτη με οξυμμένο πολιτικό κριτήριο, φτάνει μονάχα ένα διαδικτυακό περιδιάβασμα για να αρχίσει το λιγότερο να προβληματίζεται για τον αν η ψευτοΑριστερά, στα ηγετικά της κλιμάκια, είναι κανονικότατα χαφιεδεμένη από τον Πούτιν και τη ρώσικη υπερσυγκεντρωμένη κρατικοφασιστική - ιμπεριαλιστική αστική τάξη.

      1. Τα άρθρα του αρχιΑΝΤΑΡΣΥΑ Δελαστίκ στο Έθνος του Μπόμπολα, τα οποία ζέχνουν πληρωμένη - πουλημένη μπόχα από χιλιόμετρο.
      2. Η ιστοσελίδα της υποτιθέμενης πιο "αριστερής και αγωνιστικής" πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ iskra.gr, η οποία έχει τα 5 πιο βασικά της άρθρα με το που μπαίνεις σε μορφή "ζήτω η Ρωσία, όποιος της ασκεί πιέσεις είναι δυτικός βρώμικος ιμπεριαλιστής ή τσιράκι της Δύσης στην καλύτερη περίπτωση". Φτάνει να κάνει κριτική (τάχαμου) στο ψευτοΚΚΕ επειδή το τελευταίο δε βγαίνει ανοιχτά υπέρ της Ρωσίας.
      3. Όλες τις ανακοινώσεις του ψευτοΚΚΕ και τις δηλώσεις του αρχισοσιαλφασίστα Κουτσούμπα, την ώρα που μπαίνουν οι Ρώσοι, να μιλάν για "σχεδιασμούς ΗΠΑ - Ε.Ε." και να μας καλούν να τους τους αντιπαλέψουμε, χωρίς κουβέντα για την εισβολή - κατοχή.

      Τέτοια ρεμάλια δεν είναι "καλοί άνθρωποι που κάνουν λάθος ή δεν έχουν καταλάβει". Οι τύποι είναι διαμελιστές κρατών, φίλοι της στρατοκρατίας, μελλοντικοί διχτάτορες ίδιοι με τον Κασιδιάρη - ναζί και το κομμάτι των χουντικών που έχει πάει με τη Ρωσία (βλ. Ελεύθερη Ώρα).

      Η Ουκρανία τους ξεμασκάρεψε για καλά, ακόμα και σε κόσμο που έχει μαύρα μεσάνυχτα από την ανάλυση της ΟΑΚΚΕ και τον αντισοσιαλιμπεριαλισμό.

      Έρχονται όμορφες μέρες φιλαράκο...

      Διαγραφή
  4. Αν οι Αμερικάνοι εισέβαλαν στην Δυτ. Ουκρανία, θα έλεγα ακριβώς τα ίδια. θα έβαζα τις ίδιες ερωτήσεις. Εγώ δεν τρέχω να μπω στην τσέπη κανενός καπιταλιστή. Δεν παίρνω το μέρος κανενός ιμπεριαλιστή. Είμαι εργάτης και έχω την δική μου άποψη, αυτήν που συμφέρει την τάξη μου.
    Χαρακτήρισε με όπως θέλεις. Η ουσία δεν αλλάζει. Τα ιμπεριαλιστικά βουβάλια μαλώνουν και συ παίρνεις το μέρος του ενός. Ξεχνάς ότι την πληρώνουν πάντα τα βατράχια. Και στην Ουκρανία και στην Γεωργία και σε κάθε μέρος του κόσμου πάντα θα την πληρώνει ο λαός, ΕΚΤΟΣ αν αποφασίσει να πάρει τις τύχες του στα χέρια του. Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι κνίτη μου, δε θα έλεγες ακριβώς τα ίδια. Θα καλούσες σε ενότητα κατά του αμερικανικού ιμπεριαλισμού και θα έκανες πορεία στην πρεσβεία των "φονιάδων των λαών" (όχι ότι δεν είναι, είναι, αλλά πλέον λιγότερο από τα αφεντικά σας τους Ρώσους).

      Την κριτική σου θά 'ταν καλύτερο να την κάνεις καθρέφτη και να κοιταχτείς, όχι προσωπικά (δε σου επιτίθεμαι), αλλά σαν πολιτικός χώρος (ψευτοΚΚΕ, αλλά και κνίτες του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ και του ΝΑΡ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ). Το πόσο μανιωδώς κρύβετε τη διαμελιστική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και μιλάτε όλο για ΗΠΑ - Ε.Ε., ενώ στα λόγια δήθεν "παραδέχεστε" ότι η Ρωσία είναι καπιταλιστική, ακόμη και ιμπεριαλιστική, το πόσο ουσιαστικά τη στηρίζετε αποκαλώντας το Γιανουκόβιτς "κεντροαριστερό" (βλ. άρθρο Ελισαίου Βαγενά - μέλους Κ.Ε. ψευτοΚΚΕ), κυρίως το ΠΟΣΟ ΨΥΧΙΚΑ ΠΩΡΩΜΕΝΟΙ υπέρ της κατοχής της Κριμαίας είστε, είναι δείγμα του ακροδεξιού πολιτικού σας κατήφορου.

      Οι μαοϊστές, αντιθέτως, ουδέποτε χαρίζονται στους δυτικούς ιμπεριαλιστές. Μάλιστα, και στο ουκρανικό τους παιρνούν γενεές δεκατέσσερις για την ανοχή τους στους φασιστοναζήδες του Σβόμποντα και κυρίως του Δεξιού Τομέα. Αλλά ξέρουν και φωνάζουν ότι το ΚΥΡΙΟ ζήτημα είναι η ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ - ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ.

      Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε...

      Διαγραφή