Ανασκάλεμα

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Θερμή επιστολή συνεργασίας στο φυλακισμένο ναζί - φύρερ Μιχαλολιάκο από το σύμβουλο του Πούτιν Αλεξάντερ Ντούγκιν



Σε τούτο τον ιστότοπο έχουμε αναφερθεί ξανά στον Αλεξάντερ Ντούγκιν, σύγχρονο νεοναζιστή θεωρητικό της γεωπολιτικής της «Ευρασίας» και σύμβουλο του προέδρου της σοσιαλιμπεριαλιστικής Ρωσίας Πούτιν.


Ο θαυμαστής των χιτλερικών SS, της τσαρικής αλλά και της «σοβιετικής» (δηλαδή της σοσιαλιμπεριαλιστικής) Ρωσίας του 1964-1991, ο από κοινού με άλλους συντάκτης του προγράμματος του «Κομμουνιστικού» Κόμματος Ρωσικής Ομοσπονδίας («Κ»ΚΡΟ), αδελφού κόμματος του ψευτοΚΚΕ,  το 1993, έχει κάποιους φίλους στην πατρίδας μας. Ή μάλλον πολλούς φίλους, ίσως περισσότερους από οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη, αφού εδώ όλες ανεξαιρέτως οι ηγεσίες των κοινοβουλευτικών κομμάτων συμφωνάν με την αντιδυτική γεωπολιτική του ανάλυση και θα εύχονταν τα σχέδιά του να γίνουν πράξη.


Ένας από τους φίλους του όμως διώκεται για λίγο και για τα μάτια της Ευρώπης και των δημοκρατικών λαών. Ο Ντούγκιν – Πούτιν δε θα μπορούσε να τον αφήσει μονάχο σε αυτή τη δοκιμασία. Κι έτσι του έγραψε επιστολή με την οποία του ζητάει να ανοίξουνε δίαυλο επικοινωνίας για να τα λένε πιο συχνά για τις «κοινές γεωπολιτικές τους απόψεις».

Ποιος είναι αυτός ο φίλος του Ντούγκιν; Μα ο αρχιναζιστής, αρχηγός των κανίβαλων χιτλερικών με τα στιλέτα της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκος! Δεν πήγανε τζάμπα οι επί 20ετία εκκλήσεις του για συμπόρευση με τη «μεγάλη ορθόδοξη δύναμη στα βορειοανατολικά μας» Ρωσία. Άλλωστε σε αυτήν τη δύναμη και στον αρχηγό της, Αδόλφο Πούτιν, χρωστάει ο Μιχαλολιάκος ότι από αρχηγός μιας δράκας νταβατζήδων, μαχαιροβγαλτών και κάθε λογής εγκληματιών ρατσιστών έγινε «αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος» στην παρωδία δημοκρατικής χώρας που ονομάζεται Ελλάδα.

Ο αρχιναζί ξέρει ότι το καθεστώς που τον έβαλε προσωρινά στη φυλακή τον ετοιμάζει, σαν ρεύμα, για «μεγάλα πράγματα», δηλαδή για μεγάλα εγκλήματα κατά της εθνικής ανεξαρτησίας και του λαού αυτής της χώρας. Γιατί ξέρει ότι έχει πλάτες στην ανερχόμενη φασιστική υπερδύναμη αυτού του πλανήτη. Έτσι δε μπορεί παρά να φούσκωσε από υπερηφάνεια που ο θεωρητικός – τσιράκι και εκλαϊκευτής, αλλά και «εμπνευστής» του «αρχηγού» Πούτιν τον παινεύει και του ζητάει κολιγιές.

Θα θέλαμε μόνο να ξέραμε τι έχουν να πουν μετά την επιστολή Ντούγκιν στο Μιχαλολιάκο οι - στο σύνολό τους - αυτοπαρουσιαζόμενοι ως «ριζοσπαστική αριστερά» και κάτω, το «μαχητικό αντιμνημονιακό» φάσμα, συμπεριλαμβανομένων κάθε λογής υβριδίων - εκτρωμάτων τύπου ΑΝΕΛ (Καμμένος), ΕΠΑΜ (Καζάκης) και σία, οι οποίοι έχουν ξελαρυγγιαστεί να μας πιπιλίζουν το κεφάλι ότι η Χρυσή Αυγή είναι πράκτορας των Γερμανών και των νεοφιλελεύθερων.

Απ’ ότι φαίνεται, ο μόνος που ανοιχτά στηρίζει και θέλει τη Χρυσή Αυγή κραταιά και τροπαιούχο στην ελληνική πολιτική ζωή είναι ο ακραιφνής αντινεοφιλελεύθερος (από τα δεξιά), φασίστας επεκτατιστής ευρασιάτης Ντούγκιν και τα αφεντικά του με τα όνειρα παγκόσμιας ηγεμονίας – κυριαρχίας, με αρχηγό - φύρερ τον Πούτιν.

Όμως οι ηγεσίες του ΣΥΡΙΖΑ (ειδικά οι λαφαζανικοί), της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (και ειδικά ο γλοιώδης πράκτορας της Μόσχας Δελαστίκ) και γενικά όλου του σοσιαλφασιστικού συνεχούς μέχρι τους ΑΝΕΛ – ΕΠΑΜ αυτά τα ρώσικα αφεντικά παρουσιάζουν στο λαό ως σωτήρες ή αντίβαρα στη Γερμανία και γενικά στην αστοδημοκρατική Ευρώπη που τάχα είναι  η «κύρια υπεύθυνη» για το φτώχεμα του λαού μας.

Αντιθέτως, οι Γερμανοί και γενικά ο ευρωπαϊκός αστισμός, με όλη του τη χοντροπετσιά και την αντιλαϊκότητα στο πεδίο της οικονομίας, ήταν ο βασικός παράγοντας που πίεσε τον κρυφοφασίστα Σαμαρά να μπουζουριάσει, έστω για τα μάτια, τον «αρχηγό» Μιχαλολιάκο στον οποίο σήμερα στέλνει επιστολές ο κνιτοναζιστής Ντούγκιν.

Αυτοί λοιπόν που λεν το πιο μεγάλο από τα ψέματα, δηλαδή χρεώνουν τη ναζιστική Χρυσή Αυγή όχι στα πραγματικά της αφεντικά (Ρωσία) αλλά σε αυτά που τους βολεύει (Ευρώπη, τρόικα κλπ.), δηλαδή - στην ηγεσία τους - οι κνιτοσυριζαίοι και «καμμένοι» κάθε είδους, μήπως το κάνουν για να ξεκαρφώσουν τους φίλους τους τύπου Ντούγκιν – Πούτιν; Μήπως δηλαδή τυχαίνει να έχουν ακριβώς τα ίδια αφεντικά με τη Χρυσή Αυγή, γι’ αυτό και έχουν αναλάβει να βγάζουνε λάδι και αυτά και τους ναζήδες;

Το ρεπορτάζ που ακολουθεί είναι από το τμήμα ειδήσεων του ακροδεξιού, φιλοχρυσαυγίτικου ιστότοπου defencenet:


ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΡΩΣΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ
Μια επιστολή του Ρώσου καθηγητή και συγγραφέα Αλεξάντερ Ντούγκιν, ενός από τους πλέον στενούς συμβούλους και «κατηχητές» του Ρώσου προέδρου Πούτιν στην έννοια του «Ευρασιατισμού» έφτασε στον φυλακισμένο γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκο Μιχαλολιάκο πριν μερικές ημέρες.
Στην επιστολή του ο Α.Ντούγκιν, αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στις γεωπολιτικές προσεγγίσεις και θέσεις του κόμματος και ζητεί να ανοίξει ένα δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του κόμματος και του think tank που έχει ιδρύσει ο ίδιος στην Μόσχα.
Είναι η δεύτερη φορά μετά το κρατικό ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων που είχε μεταδώσει τα περί συλλήψεων "ριζοσπαστών πολιτικών" που η ρωσική πλευρα εμφανίζεται να συμπαραστέκεται στο κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου και προσωπικά στον Ν.Μιχαλολιάκο.
Ο καθηγητής Ντούγκιν, γεννημένος το 1962 είναι ένας από τους πλέον γνωστούς πολιτικούς σχολιαστές και θεωρητικούς της ιστορίας των ιδεών της Ρωσίας.
Διδάσκει στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας ενώ είναι ο σύγχρονος εμπνευστής και ηγέτης του κινήματος του «Ευρασιατισμού», δηλαδή της άποψης ότι η Ρωσία δεν ανήκει ούτε στην Δύση ούτε στην Ανατολή αλλά είναι μία καθαρά Ευρασιατική χώρα, η οποία θα πρέπει μέσω της «Χερσαίας Ισχύος» (Land Power) να αντιταχθεί στις «Ναυτικές Δυνάμεις» (Naval Powers), τις «Ατλαντικές» όπως τις αποκαλεί και να ελέγξει τον τεράστιο χώρο της Ευρασίας μέσω της «εκπαραθύρωσης» των Αγγλοσαξονικών δυνάμεων από την περιοχή.
Αυτό θα επιτευχθεί μέσω της ένωσης των λαών της Ευρασίας, υπό τη σκέπη της Μόσχας. Πάνω στην θεωρία αυτή στηρίχθηκε η δημιουργία της Ευρασιατικής Ένωσης από τον Β.Πούτιν
Ο γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Ν.Μιχαλολιάκος έχει ταχθεί καθαρά υπέρ μιας συμμαχίας της Ελλάδας με την Ρωσία, και απομάκρυνσης από τις «Ναυτικές Δυνάμεις» (Naval Powers), τις «Ατλαντικές» καθώς θεωρεί ότι για την Ρωσία η Ελλάδα ως «ναυτική δύναμη» είναι πιο πολύτιμη για την Ρωσία, δεδομένου του προσανατολισμού της Ρωσίας ως «Χερσαίας Δύναμης».
Όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό, η θεωρία του «Ευρασιατισμού» από μόνη της αποτελεί ένα τεράστιο ακαδημαϊκό – και όχι μόνο – ζήτημα, το οποίο άπτεται θεμάτων ταυτότητας, κουλτούρας, θρησκείας, κοινωνιολογίας, ανθρωπολογίας, γεωπολιτικής και Ιστορίας.
Ο Α. Ντούγκιν συγγραφέας και του βιβλίου NEXUS είναι ο γεωπολιτικός ακτιβιστής που έχει επηρεάσει περισσότερο τον Β.Πούτιν και βρίσκεται κοντά του περισσότερο από δέκα χρόνια, με αποτέλεσμα η εξωτερική πολιτική της χώρας να επηρεάζεται άμεσα από τις συμβουλές που δίνει στον Ρώσο πρόεδρο.
Η επιστολή που έστειλε στο Ν.Μιχαλολιάκο, μόνο τυχαία κίνηση δεν είναι...

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CE%B9%CE%BD-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B9%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BD%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF

2 σχόλια:

  1. Γειά χαρά φίλε ΚΜ

    Παρμένο από blog:

    "..Μόλις πριν από λίγες μέρες ο Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε συνέντευξη στην μεγάλη οικονομική εφημερίδα της Ρωσίας, RBC.
    Τέλος, να σημειώσουμε τον ρόλον του βουλευτή Αρτέμη Μαθιόπουλου, ο οποίος πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στην Ρωσία μαζί με εθνικιστές από 4-5 ευρωπαϊκές χώρες, συμμετέχοντας σε ομιλία στην Μόσχα. Το ίδιο διάστημα, διεξαγόταν αγώνας της ΤΣΣΚΑ όπου όσοι ενθυμούνται, πολλοί οπαδοί της ρώσικης ομάδας είχαν αναρτήσει μέσα στο γήπεδο πανό, υποστηρικτικά των δολοφονηθέντων μελών της Χρυσής Αυγής! Παρόμοιες σκηνές επαναλήφθηκαν και στε αγώνα της Δυναμό Μόσχας.."

    http://indobserver.blogspot.be/2013/12/blog-post_7358.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις 16 Δεκεμβρίου 2013
    Συνέντευξη του Νίκου Μιχαλολιάκου στο ΡΣ «Η Φωνή της Ρωσίας»
    δείτε την : http://greek.ruvr.ru/2013_12_ 16/255918654/
    [για να εμφανιστεί,να το πάτε στην μπάρα,αλλά μην το πατήσετε
    στην μπάρα,αλλά να πατήσετε αυτό το χρωματιστό ξεθωριασμένο που εμφανίζεται αμέσως κάτω απ' την μπάρα αφού πλησιάσεις το βελάκι.Χρησιμοποιώ firefox].

    ΑπάντησηΔιαγραφή